Verwarming

Bij iedere vorm van verwarming in uw woning of bedrijfspand is een goed advies belangrijk. Door het enorme aanbod in de markt wordt het voor u steeds moeilijker een goede keuze te maken, wij willen u daar graag mee helpen.

Sinds 1984 zijn wij erkend NEFIT dealer en sinds september 2000 zijn wij gepromoveerd tot NEFIT COMFORT DEALER. Tevens zijn wij dealer van Daalderop en Remeha. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor alle andere vooraanstaande merken(VAILLANT, BOSCH, AWB, AGPO, INTERGAS, ATAG etc.). Vanaf 2003 zijn wij GASNED installateur geworden, om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan:

  • huren van een c.v.-, combiketel of warmwatertoestel.
  • afsluiten van service abonnement
  • aanmelden groene stroom

Wilt u meer informatie over bovenstaande Abel & co onderdelen? Neem dan contact met ons.

Verder
Verwarmingssystemen worden aangelegd afgestemd op de verwarmingsbehoefte per vertrek. Er kan voor een centraal verwarmingssysteem gekozen worden, bijvoorbeeld in de vorm van een HR-ketel, of voor een verwarmingshaard. in dit laatste geval gaat het dan om ‘lokale’ verwarming. Hierbij is de gekozen oplossing natuurlijk direct afhankelijk van de wensen van de gebruiker.

De aspecten veiligheid, deugdelijkheid en betrouwbaarheid, die bij het aanleggen of uitbreiden van installaties een belangrijke rol spelen, vormen ook hier de basis van de werkwijzen.

Radiatoren
U kunt bij ons terecht voor een ruime keuze aan radiatoren, of het nu gaat om standaardradiatoren of design. Tevens kunnen wij voor u capaciteitsberekeningen uitvoeren.

Vloerverwarming
Vloerverwarming wordt aangesloten op het bestaande centrale verwarming systeem met behulp van een speciale regeleenheid. De regeleenheid stuurt centrale verwarming-water door een lange kunststof leiding, een soort slang die onder of in de vloer is gemonteerd. De vloer zelf doet dienst als radiator. De warmte spreiding is niet alleen beter, door de relatief lage vloertemperatuur stookt u ook zuiniger. Er is een mogelijkheid om te kiezen voor de traditionele vloerverwarming of elektrische vloerverwarming.

Vloerverwarming is mogelijk bij nieuw te bouwen woningen, maar ook bij reeds bestaande woningen is het mogelijk om vloerverwarming in te freezen.

Cv-ketel huren
Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren
Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur
Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

De zon laat zich eindelijk weer vaker zien! Tijd voor zonnepanelen!

Onze monteurs zijn momenteel veel op de daken te vinden. De investering in zonnepanelen wordt steeds vaker aangegaan door onze klanten. Zo werken we mee aan de verduurzaming van Nederland en ook...

Update Nefit inzake de Nefit Topline ketels bouwjaar 2006-2009

https://www.welkombijnefit.nl/nl/waarschuwing/veelgestelde-vragen Bijgaande link wordt continue ge-update door Nefit!    

Contactgegevens

Hoofdweg 92
9761 EL Eelde
T 050 309 13 21
F 050 309 3562
E info@muldereelde.nl

Openingstijden Installatietechniek:
Ma t/m vr: 07:45uur – 16:30 uur
Za t/m zo: Alleen te bereiken via de storingsdienst.

  f-installatie